Despre Noi

Infiintata in anul 2005, Artinox Design este o firma cu capital romanesc, din Bucuresti, Romania. Din portofoliul produselor si serviciilor oferite de noi, fac parte balustradele (din inox, lemn, sticla securizata, fier etc.), confectiile metalice (precum grilaje, porti, garduri sau copertine), scari si obiecte de design de interior.

Membrii echipei Artinox Design au o experienta de peste 15 ani in domeniul balustradelor si al confectiilor metalice, lucrarile noastre fiind prezente in locuri importante din Romania, precum Bucuresti, Iasi, Bacau, Ramnicu Valcea, Pitesti, Piatra Neamt, dar si in afara granitelor Romaniei. De rafinamentul si eleganta confectiilor metalice realizate de Artinox Design se bucura si persoane din Belgia sau Moldova.

Recent, firma noastra a introdus in portofoliul de produse si obiecte de design de interior realizate din metal, sticla, piatra sau lemn, obiecte moderne, elegante, toate realizate in atelierul propriu.

Punem accent pe satisfactia clientului, pe respectul fata de acesta si o demonstram prin seriozitatea si implicarea de care dam dovada la fiecare proiect pe care il realizam.